La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Carrer dels Castillejos 48, Reus ( Pol. Agro-Reus )          Telf:  977 319 122         info@electromecanicablascogomez.com

QUI SOM ?

 

 

Electromecànica Blasco Gómez, S.L.  som una empresa familiar, que es va crear professionalment a l'any 2000 amb 3 treballadors. Avui en dia en som 10 professionals amb més de 40 anys d'experiencia en el sector electromecànic. 

 

Actualment, oferim serveis a empreses navals que actuen en al Port de Tarragona, a grans fàbriques de materials derivats del plàstic, del paper i  diverses indústries de la provincia. Tot això amb el suport de les principals marques del sector, sent servei tècnic autoritzat.

 

El continu augment d' entrada de treballs al nostre taller, es la millor mostra de confiança i fidel dels nostres clients. Realitzem tot tipus de reparacions electromecàniques, bobinats de motors, compressors de fred i aire, bombes d'aigua i alternadors entre d'altres. Així com tot tipus de reparacions de màquinaria industrial,  construcció, hosteleria, marina i carpinteria.

 

Consulti qualsevol dubte, un equip professional està disposat a donar-li resposta en el menor temps possible.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?